Waarom Walls Vastgoedmakelaars?

Walls Vastgoedmakelaars is hét kwalitatieve kantoor voor alle vastgoedtransacties in en rond Antwerpen. Ons team begeleidt aankoop- en verkooptransacties van zowel residentieel en commercieel vastgoed, nieuwbouw als opbrengsteigendommen en staat jaarlijks in voor de verhuring van honderden panden. We zijn al meer dan 20 jaar actief in het hart van Antwerpen. Onze niet te missen roze pijl, verspreid over de hele stad, is daarvan een herkenbaar bewijs. 

 

contacteer ons waardebepaling
U kan op ons vertrouwen!

U kan op ons vertrouwen!

Het lijkt allemaal simpel, maar een woning verkopen of verhuren is niet zo evident als het lijkt. Los van de steeds groeiende en belangrijker wordende berg aan formaliteiten, maken een correcte waardebepaling, goede marketing en ervaring bij onderhandelingen een verschil van vele duizenden euro’s aan de eindstreep.

Walls Vastgoedmakelaars heeft de ervaring en het klantenpotentieel om uw verkoop/verhuring snel, efficiënt en correct tot een goed einde te brengen. Met vragen over (uw) vastgoed kan u trouwens steeds vrijblijvend bij ons terecht.

Stel uw vraag
U kan op ons vertrouwen!

Hoe gaan we te werk?

Het begint allemaal bij een gratis schatting. Uw pand té hoog waarderen, maakt dat uw pand niet verkocht raakt. Té laag waarderen is uiteraard ook geen optie. Onze ervaring en sectorkennis, onze referentie-database die het verschil tussen vraag- en werkelijke verkoopprijs van soortgelijke panden weergeeft én onze contacten met notarissen en banken maken dat u kan vertrouwen op een exacte waardebepaling.

Walls Vastgoedmakelaars zorgt voor een perfect verkoopdossier. alle wettelijk vereiste documenten worden door ons opgevraagd en in orde gebracht.

Tevens dragen wij desgewenst zorg voor alle formaliteiten, zoals het energieprestatiecertificaat (EPC), elektriciteitsattest, ...

Voor elk pand bedenken we een marketingstrategie, waarbij kosten noch creativiteit gespaard blijven. een fotoreportage, advertenties op tal van immo-sites, publiciteit in kranten en magazines, mailings op onze database van potentiële klanten, aanwezigheid op sociale netwerksites én natuurlijk onze Pijl, die veel meer opvalt dan een gewoon bord.
Dat alles maakt dat elke potentiële koper/huurder uw pand weet te vinden.

Walls Vastgoedmakelaars coördineert alle afspraken met mogelijke kopers of huurders.
Wij begeleiden alle bezichtigingen, beantwoorden alle vragen en voeren samen met u de onderhandelingen tot het punt waarop iedereen tevreden is.

Wij zorgen voor een juridisch sluitende verkoopovereenkomst en bezorgen de notarissen alle documenten. Bovendien begeleiden we u bij het verlijden van de akte bij de notaris.

Onze medewerkers zijn mensen met een hart voor vastgoed. Ze kennen hun vak, geven u correct advies en communiceren continu met u, zodat u op elk moment weet wat de status van uw verkoop- of verhuurdossier is.

Walls gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten Verder gaan